Lärda sanningar

Fördelar med att gå min kursSju steg att bryta kedjan av – “lärda sanningar” – för din egen och barnens skull 

 

• Oavsett om du är förälder, lärare eller träffar barn i andra sammanhang, så kommer de att påverkas positivt av din ökade medvetenhet.

• När du blir mer medveten om dina tankar, och hur de påverkar din tillvaro, så kan du också välja bort de negativa om dig själv och andra.
Du kan medvetet välja tankar du mår bra av.

• När du blir medveten om dina tankar om dig själv, växer det fram en mer sann bild av dig själv.
Allt för ofta är våra tankar om oss själva betydligt mer nedtryckande än uppbyggande. Och vem kan må bra av det i längden…

• Du kommer att få ökad acceptans till andras och ditt eget handlande, eftersom du tydligare kan se hur Tanke, Känsla och Handling hör ihop.

Jag som kursledare har lång erfarenhet av att möta människor som tappat bort sig själva i de ”sanningar” vi lärt oss. Jag har också erfarenhet av att det är lättare än man kan tro att med stöd och hjälp hitta tillbaka till sig själv. Jag gjorde det!

Behöver du eller kanske din arbetsplats eller annan grupp, inspiration och aha-upplevelser kring Medveten kommunikation och de Sju stegen att bryta kedjan av ”lärda sanningar” – för din egen och barnens skull, så håller jag gärna Föreläsning/workshop, online eller fysisk.
Kontakta mig så ”skräddarsyr” vi utifrån era behov!

Pris: 1,5 tim:
För företag: ordinarie pris (exkl. moms) 12 000:-
NU 9 000: –
Enskilt i grupp: ordinarie pris 250:-
NU 150: –

Jag vill gärna delta!