Relations och livscoachning

Responsive image
Responsive image
Responsive image

Relationer

Förutom Självbild och Medveten Och Närvarande Kommunikation, så är Relationer grunden i mitt arbete som Intuitiv Coach inom Personlig- och Andlig utveckling. Av erfarenhet vet jag att de delarna kan förebygga psykisk ohälsa!

Psyket har med hjärnan att göra, och därmed våra tankar. Det innebär att vi med våra tankar kan stärka ett psykiskt gott mående!

Har du upplevt att det som hade kunnat bli ett fint och givande samtal, istället slutar med ett gräl där ingen känner sig hörd?
Och… kanske händer det att dina tankar om dig själv är så nedsättande att de skulle klassas som mobbing om du sa det till någon annan?
I så fall är du inte ensam om det, för vi kan vara riktigt fördömande och grymma mot oss själva, och tro på att andra tänker likadant…

Ett bra sätt att vårda våra relationer till andra och oss själva, är att lära oss att lyssna till varandra, och verkligen höra det den andre säger så vi inte lyssnar mer till den monolog som pågår i våra hjärnor!

Oavsett om man vill stärka relationen till sin partner, kollega, granne, förälder eller barn… Eller om man egentligen vill separera, så vinner vi mycket på att om möjligt göra det på ett respektfullt sätt, genom att ge varandra tid att bli lyssnade till utan att bli avbrutna.
Min erfarenhet är att det kan fungera riktigt bra att skriva till varandra, när en respektfull kommunikationen blir svår att hålla.
Den ena partnern kan ju vara så gott som klar i processen och vill separera, medan den andre kan hamna i processens början med en massa obesvarade frågor och ett stort Varför, även om man pratat om situationen ett flertal gånger innan.

Trots att jag själv gått igenom både skilsmässa och separation, så är jag övertygad om att många skilsmässor/separationer hade kunnat undvikits. Alltför ofta handlar det om upplevelsen av att inte bli sedd eller hörd för den vi är, vilket till slut leder till att relationer spricker, trots att det i grunden finns både kärlek, gemensamma intressen och värderingar.

Är du intresserad av att veta mer om mitt Grupprogram – Vägen till ditt sanna Jag, så fyll i formuläret här nedan så kontaktar jag dig! 

Du kan även klicka på fliken INTRO TILL GRUPPROGRAMMET på Startsidan. Där kan du utan kostnad ta del av hela Introduktionen!