Medveten Kommunikation

Responsive image
Responsive image
Responsive image

Medveten och närvarande kommunikation

Självbild, Kommunikation och Relationer är grunden i mitt arbete som Intuitiv coach inom Personlig och Andlig utveckling.

Att lära mig hur Tanke-Känsla-Handling hör ihop och att praktisera det, blev till den största förändringen i mitt liv under 1980/90-talet. Det blev en stor vinst för mig, och en ännu större vinst för mina barn som befriades från att bära vidare på mina ”lärda sanningar” om mig själv, och annat som gått i arv flera generationer bakåt.

Målet är att bli sedd och bekräftad som vårt sanna Jag.

Men… vem har inte hört att man ska vara snäll och duktig, och blev det för att bli bekräftad och duga!

Jag är en av alla som tog det till en nivå där min energi tog slut, och såg i det att jag misslyckats… att Jag var misslyckad! Med facit i hand var det de bästa som hade kunnat hända mig, för att kunna bli till ”mer än vad jag blivit, och ta min plats i livets cirkel” Det citatet ur Disneys film Lejonkungen, talade rakt in i mitt hjärta. Mitt liv öppnades för fler och större möjligheter, och jag kände mig mer fri att välja utifrån den inre sanning som gav mig en skön känsla… redan innan mina beslut att säga Ja!

När vi blir medvetna om de nedsättande tankar vi alltför ofta automatiskt matar oss själva med, kan vi istället välja tankar som är uppbyggande för oss. Vi kan vara otroligt grymma mot oss själva, så länge vi är omedvetna om hur våra tankar påverkar oss och våra liv.

Ställ dig gärna frågan… Om du skulle kunna säga till ett litet barn, det du säger till och om dig själv? Eller… Om någon annan skulle säga så till dig, skulle du då vilja umgås med den personen dygnets alla timmar?

Vi behöver bli medvetna om våra tankar för att vara närvarande i mötet med andra! Och… för att kunna ha de goda samtalen där vi lär känna varandra på riktigt!

Är du intresserad av att veta mer om mitt Grupprogram – Vägen till ditt sanna Jag, så fyll i formuläret här nedan så kontaktar jag dig! 

Du kan även klicka på fliken INTRO TILL GRUPPROGRAMMET på Startsidan. Där kan du utan kostnad ta del av hela Introduktionen!