Medveten Kommunikation

Responsive image
Responsive image
Responsive image

Medveten och närvarande kommunikation

Medveten och närvarande kommunikation är grunden i mitt arbete som handledare och coach inom Personlig utveckling, Relationer och Sorgbearbetning. Att lära mig hur Tanke-Känsla-Handling hör ihop och att praktisera det, blev till den största förändringen i mitt liv för ca 30 år sedan. Det blev en stor vinst för mig, och en ännu större vinst för mina barn som befriades från att bära vidare på ”lärda sanningar” som gått i arv flera generationer bakåt.

Vem har inte hört att man ska vara snäll och duktig, och blev det för att bli bekräftad och duga

Jag är en av alla som tog det till en nivå där min energi tog slut, och såg i det att jag misslyckats, att Jag var misslyckad… Med facit i hand var det de bästa som hade kunnat hända mig, för att kunna bli till ”mer än vad jag blivit, och ta min plats i livets cirkel” (ur Lejonkungen) Mitt liv öppnas för fler och större möjligheter, och jag kände mig mer fri att välja utifrån den inre sanning som gav mig en skön känsla redan innan mina beslut att säga Ja.

När vi blir medvetna om de nedsättande tankar vi alltför ofta automatiskt matar oss själva med, kan vi istället välja tankar som är uppbyggande för oss. Mina ögon tåras när jag tänker på hur otroligt grymma vi kan vara mot oss själva, så länge vi är omedvetna om hur våra tankar påverkar oss och våra liv.

För att se hur medveten du är om det du säger till dig själv, kan du ställa dig frågan; Skulle jag kunna säga till ett litet barn, det jag säger till och om mig själv… Om du är okej med det, då har du förmodligen en medvetenhet om det du tänker.

En av dom kurser jag erbjuder är Sju steg att bryta kedjan av “lärda sanningar” – för din egen och barnens skull.

Läs mer om kursen

Är du intresserad av att delta i min kurs så fyll i formuläret här nedan så kontaktar jag dig!