Om mig

Om mig – Elvira Bergqvist

 

Mitt liv tog en ny vändning 1993!

Jag hade under några år, från och till levt med panikångest, social fobi och utmattningssyndrom… Men plötsligt kom jag att göra en första omedveten omprogrammering av ”lärda sanningar”.
Att ta hjälp och komma vidare för min egen skull, var inte tillräckligt motiverande för mig då… Men att göra det för mina barns skull gjorde det meningsfullt!

Jag läste den ena boken efter den andra i ämnen kring Familjemönster, Personlig- och Andlig utveckling. Efter en tid började jag handleda mindre grupper i Personlig- och Andlig utveckling, Meditation, Frigörande måleri och Framtidsbild.

Att jobba så som jag gjorde ansågs av många lite underligt under 90-talet och början av 2000. Det var samtidigt många andra som sökte sig till just det jag kunde dela med mig av i uppbyggande samtal. Vi var många som delade en längtan att ”finna sig själv”, och sin uppgift i livet. Att följa sitt hjärtas sanning, och bli mer hel som människa med ett fridfullt inre.

Det jag tidigare inte ens kunna drömma om utan att få stark ångest blev med tiden möjligt för mig!
Jag kom att utbilda mig till Meditationsledare och Livscoach, och var 48 år när jag började studera det Sociala omsorgsprogrammet, samt enstaka kurser i Pedagogik, Samtalsmetodik, Konflikt- och Krishantering, Sexologi och Vuxenpsykologi på högskola.

Jag upptäckte en helt fantastisk värld, med studier och anställningar där min kunskap och erfarenhet var värdefull och kom till användning.
Liksom nu i Eget företagande där jag hjälper andra som Intuitiv Relations- och Livscoach, för jag vet att när vi bryter lärda tanke- och familjemönster som begränsar, så påverkar det våra relationer på ett positivt sätt! Inte minst… relationen till oss själva!

Jag är numera certifierad;
Instruktör i Första hjälpen till psykisk hälsa
Handledare i Sorgbearbetning
Relations- och Familjecoach

Och… Oändligt tacksam över min egen livsresa som visade mig vägen till min livsuppgift, det helt naturliga för mig.

Är du intresserad av att veta mer om mitt Grupprogram, så fyll i formuläret här nedan så kontaktar jag dig! 

Du kan även klicka på fliken “INTRO TILL GRUPPROGRAMMET” på Startsidan. Där kan du utan kostnad ta del av hela introduktionen!

Responsive image
Responsive image
Responsive image